
مربا و شربت آلبالو خانگی با بهترین طعم و راز شرک نزدن مربا
نوامبر 20, 2023
پاناکوتا شکلاتی بهترین دسر خانگی
نوامبر 24, 2023استیک گوسفندی یکی از بهترین غذاها برای شام و نهار با برنج یا حتی با نان هست. من به قدری از استیک های گوسفندی لذت می برم که یکی از گزینه های همیشگی من برای انتخاب غذا در رستوران هاست.
آموزش آشپزی امروز من یک استیک گوسفندی خانگی با بهترین طعم و آسون ترین روش پخت هست. بهتون قول می دم این استیک از هر رستورانی خوشمزه تر.
در پخت استیک آبدار بودن اون نکته خیلی مهمیه که کاملا به فردی که قراره اونو میل کنه بستگی داره و بعضی ها از آبدار بودن و بعضی ها هم از خشک بودن اون لذت می برن.
علاوه بر آبدار یا خشک بودن این غذا، مزه دار کردن اونم خیلی مهمه و شما می تونین با روش های مختلف مزه دار کردن کاملا طعم گوشت از بین ببرین. از اونجا که من طعم اصلی گوشت دوست دارم در روش طعم دار کردن امروزم، طوری گوشت مزه دار شده که طعم خوب خودش هم حفظ کنه.
اگه جز افرادی هستین که دوست دارین استیک با طعم متفاوت از گوشت بخورین حتما سایتمو دنبال کنین تا تو ویدئوهای جدیدم روش های طعم دار کردنش بهتون یاد بدم.
خوب وقتشه تا با هم بریم و این استیک خوشمزه و بپزیم. من قدم به قدم همه اسرار پخت استیک بهتون میگم که چکار کنید تا بهترین طعم استیک خانگی و تجربه کنین.
راستی یادتون نره نظرتون راجب این غذا خوشمزه و لذیذ برام ارسال کنین.
طرز تهیه استیک گوسفندی خانگی با بهترین طعم گوشت به روش آشپزی آسان:
شیشلیک گوسفندی با استخوان
نمک، فلفل، روغن مایع
