ساندویچ ژامبون با ساندویچ ساز
دسامبر 16, 2023طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی با سرکه
دسامبر 31, 2023هر کسی که تا حالا به گیلان سفر کرده باشه برای میل کردن کباب به رستوران های این استان رفته باشه حتما تو لیست غذا ها یه گزینه به اسم اشپل شور ماهی سفید یا به اختصار اشپل دیده.
واقعا یکی از بهترین چاشنی هایی که میشه با کباب میل کرد و طعم چلو کباب به طور کل تغییر میده اشپل هست. من خودم به عنوان یه گیلانی اصلا چلو کبابی که کنار اشپل نباشه بهم مزه نمی ده و از خوردنش لذت نمی برم.
شور کردن اشپل چندتا نکته خیلی مهم داره که اول از همه باید حتما اشپل ماهی سفید باشه. نکته مهم بعدی استفاده از سنگ نمک های بلوری هست، نمک شما نباید به شکل پودر باشه.
جالبه بدونین شما می تونین اشپل شور شده رو اگه داخل کاغذ و نمک باشه در یخچال تا چندین سال نگه دارید. علاوه بر این که بد طعم نمیشه، فوق العاده خوشمزه تر هم میشه.
من در آموزش آشپزی امروزم مرحله به مرحله و قدم به قدم کنارتونم تا شما اشپل شور کنید و از طعمش لذت ببرید.
فقط حواستون باشه از اونجایی که اشپل به روش های مختلف شور میشه ممکنه تو بعضی از رستوران ها اگه بخورین خوشتون نیاد. من خودم چندبار تو رستوران که خوردم اونقدر بد مزه بود که اصلا نتونستم دیگه غذا بخورم.
یکی از مهمترین دلایلش هم علاوه بر تفاوت رسپی درست کردن، می تونه عدم استفاده از اشپل ماهی سفید و یا زمان کافی ندادن برای درست شدنش باشه.
پیشنهاد می دم واسه این که طعم اصیل و خوشمزه اشپل گیلانی رو تجربه کنید، حتما یکبار هم که شده خودتون به روش من درست کنید.
من قدم به قدم همراهمتونم و بهتون میگم چطور باید اشپل شور کنید تا بهترین طعم داشته باشه. پس بدون نگرانی با من همراه باشین و شروع به درست کردنش کنید.
طرز تهیه اشپل شور ماهی سفید اصیل گیلانی با بهترین رسپی به روش آشپزی آسان:
ظرف در دار
اشپل ماهی سفید
سنگ نمک درشت یا بلوری
کمی آب