چطور ماهی شور گیلان را آماده کنم
می 11, 2024گیلان آش های ویژه و منحصر به فردی داره که امروز می خوام طرز تهیه آش ترش اصیل گیلان رو بهتون یاد بدم.
آش ترش یکی از خوشمزه ترین آش های گیلانی که با ماهی شور(آموزش درست کردن ماهی شور رو براتون پایین می زارم تا ببینین)، تربچه خرده می شه.
برای اینکه آش ترش شما طعم فوق العاده خوشمزه ای داشته باشه نیاز به نعنا داغ و پیاز داغ هم دارین که آموزش درست کردن اونا هم تو این ویدئو هست.
متاسفانه تو اکثر آش فروشی های استان گیلان، آش ترش سرو نمی شه و اگه دوست دارین مزه اش رو امتحان کنین حتما باید خودتون درست کنین.
اگه تصمیم داشتین آش ترش اصیل گیلانی رو خودتون درست کنین، حتما به روش من درست کنین تا از طعم عالی و دوست داشتنیش لذت ببرین.
اگه گیاه خوار هستی و دوست داری یه آش بدون گوشت بخوری می تونی آش ترش اصیل گیلان رو بدون ماهی شور میل کنی.
اگه هم دنبال رژیم هستی و می خوای یه آش پخته متفاوت بخوری آش ترش فوق العاده خوش طم و مطمئنم عاشق طعمش می شی.
دستور پخت آش ترش اصیل گیلان همراه با نعنا داغ و پیاز داغ به روش آشپزی آسان:
برنج نیم دانه: 150 گرم
آب: 2 لیتر
سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج: 200 گرم
آرد برنج:3 قاشق غذاخوری
ادویه ها شامل: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
باقلا
آبغوره: 1 لیوان
ماهی شور
سیر له شده: 1 بوته
زردچوبه
نعنا خشک شده: 50 گرم
اگه عاشق آشپزی هستی و دوست داری رسپی های خوشمزه و تضمینی رو امتحان کنی حتما آموزش های زیر رو هم ببین.