طرز تهیه آسون ترین ترشی هفت بیجار شمالی
ژانویه 3, 2024طرز تهیه ژله رنگین کمان خانگی
ژانویه 9, 2024همین طور که می دونین گیلان شهر خلاق غذا ایرانه و شما می تونین تو این استان غذاهای متفاوت با طعم هال فوق العاده ای رو تجربه کنین. امروز می خوام بهتون طرز تهیه ترش تره اصیل گیلانی که یه غذا محلی عالیه آموزش بدم.
از اونجایی که گیلان پراز سبزی های محلی و گیاهان بومی است، تنوع غذاهای گیاهی تو گیان فوق العاده بالاست. من برای درست کردن ترشه تره امروزم از سبز های عمومی که همه جای کشور عزیزم پیدا میشه استفاده کردم.
اما خوب قطع ترش تره با سبزی های محلی و بومی گیلان طعم فوق العاده تری داره و پیشنهاد می کنم تو سفرتون به گیلان حتما تجربه اش کنید.
از ویژگی های دیگه غذاهای گیلانی که خوب ترشه تره هم از اون مستثنی نیست اینه که از طعم دهنده های محلی مثل آبغوره و آب نارنج زیاد استفاده میشه.
یکی دیگه از خوراکی هایی که کنار غذاهای گیلانی مثل باقلاقاتوق هم وجود داره ماهی دودیه که با ترش تره واقعا طعم عالی داره و بقول خودمون می چسبه.
ترش تره یکی از بهترین و مقوی ترین غذاهای گیاهی برای گیاهخواران عزیز هست و پیشنهاد می کنم یکبار هم که شده تجربه اش کنید.
من تو ویدئو آموزش آشپزی ترشه تره گیلانی مرحله به مرحله بهتون گفتم که چه کاری باید انجام بدین و چطور این خورشت خوشمزه درست میشه.
پس تا آخر آموزش همراهم باشین و هرجا سوالی براتون پیش اومد حتما ازم بپرسین تا راهنماییتون کنم.
مواد لازم برای طرز تهیه ترش تره اصیل گیلانی به روش آشپزی آسان
سبزی شامل گشنیز ، نعناع ، جعفری ، شوید : 500 گرم
آب : به میزان لازم
ادویه ها شامل نمک ، دارچین ، زردچوبه ، فلفل : به میزان لازم
آرد برنج : 3 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
سیر رنده یا له شده : 1 بوته متوسط
زردچوبه : 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد
آبغوره : 1 لیوان
اگه عاشق غذاهای محلی گیلان هستی بهت پیشنهاد می کنم حتما آموزش هایی که تو زیر بهت پیشنهاد می کنم ببین.