طرز تهیه پودینگ سیب مطمئن باشید عاشق طعمش می شید
اکتبر 20, 2023طرز تهیه ترشی فوری فلفل با گزندگی ملایم
اکتبر 20, 2023اگه گیلان اومده باشی و به رستوران های خوب عین خاله خانوم و شورکولی و افشار رفته باشی تو منو حتما اسم کال کباب رو دیدی، در واقع کال کباب یه پیش غذا محبوب و دوست داشتنی گیلانی که با بادمجان کبابی، کردو، آب انار ترش و سبزی های معطر محلی درست می شه و طعم فوق العاده جذاب و دوست داشتنی داره. جدای از این که شما می تونین کال کباب به عنوان پیش غذا یا کنار خیلی از غذاهای محلی گیلان میل کنین و از طعمش لذت ببرین، می تونین اونو به عنوان یه میان وعده یا حتی شام سبک گیاهی هم در نظر بگیرین و از طعمش لذت ببرید.
آموزش آشپزی امروز من دستور پخت کال کباب اصیل گیلانی با بادمجان کبابی و از اونجایی که خیلی ها این پیش غذا با طعم ملس دوست دارن و این طعمش طرفدار زیادی داره، براتون با این طعم درست کردم. شما می تونین متناسب با سلیقه و ذائقه خودتو با اضافه کردن آب انار بیشتر اونو ترش تر یا حتی ملس تر کنین..
دستور تهیه کال کباب اصیل گیلانی با بهترین طعم:
بادمجان کبابی: 1 کیلو
گردو خرد شده: 150 گرم
سیر خرد شده: 1 قاشق چای خوری
پودر سیر، نعنا خشک، چوچاغ-نوعی سبزی محلی گیلان- : 1 قاشق غذاخوری
نمک، گلپر، فلفل سیاه
آب انار ترش: 1/3 پیمانه
کانال آشپزی آسان را در آپارات دنبال کنید تا بتونید همه رسپی هامونو از اونجا ببینید
اگه عاشق آشپزی هستی و دوست داری کنال غذاهای محلی گیلان انواع مزه ها رو داشته باشی حتما آموزش های زیر رو هم ببین.