کیک آلبالو خانگی با بافت اسفنجی و طعم ترش و شیرین
نوامبر 18, 2023استیک گوسفندی خانگی بهتر از هر رستورانی
نوامبر 22, 2023بدون یکی از بهترین مربا و شربت هایی که میشه تو تابستان خورد مربا و شربت آلبالو هست. اگه بخواین از یه جامعه 50 نفره بپرسین که کدوم مربا یا شربت و بیشتر از همه دوست دارن قطعا درصد افرای که از مربا و شربت آلبالو دوست دارن از همه مربا ها و شربت ها بیشتره.
خودم به قدری از مربا آلبالو برای صبحانه لذت می برم که هرچی هم سر سفره باشه انتخاب اولم مربا و خامه هست. بهترین نوشیدنی ای هم که بعداز یه روز گرم تابستون بیام خونه و بخوام از خوردنش لذت ببرم قطعا شربت آلبالو با کمی آب لیمو تازه هست که با هیچی عوضش نمی کنم.
آموزش آشپزی امروز من مختص کساییه که عین من عاشق این مربا و شربت هستن و فصل تابستون هم هست و تو همه مغازه های میوه فروشی می تونن آلبالو پیدا کنن. درست کردن مربا و شربت خیلی آسون و اصلا کار سخت و پیچیده ای نیست اما خیلی از مربا ها و شربت ها بعداز مدتی که تو یخچال می مونن بخش شکر از محتویات مربا جدا میشه که به اصطلاح بهش شکرک زدن میگن.
من تو ویدئو امروزم بهتون یاد میدم چیکار کنین تا مربا آلبالو شما به هیچ وجه شکرک نزنه حتی اگه 1 سال کامل تو یخچالتون بمونه.
من قدم به قدم طریقه درست کردن این مربا و شربت خوشمزه بهتون تو ویدئو آموزش آشپزیم یاد دادم پس با من شروع به پختن مرباتون کنین و در نهایت نظرتونُ حتما برام بنویسین
طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خانگی با راز شکرک نزدن مربا به روش آشپزی آسان:
آلبالو: 1 کیلو
شکر: 2 کیلو
آب: 1 لیوان
مواد لازم برای درست کردن شربت آلبالو. آشپزی آسون براتون شربت آلبالو می پزه
شربت آلبالو
گلاب
لیمو ترش
یخ
آب