پاستا ویژه با سس بدون گوشت قرمز
نوامبر 10, 2023فرنی موز گردو بهترین دسر یا میان وعده سالم
نوامبر 16, 2023کباب شیشلیک یه غذای خوشمزه و عالی رستورانی که همه از خوردنش لذت می برن. آموزش آشپزی امروز من درست کردن کباب شیشلیک گوسفندی تو خونه با بهترین و بی نظیر ترین طعم حتی بهتر از رستوران هاست تا خودتون بتونین بهترین کبابُ بپزیم.
درست کردن کباب ها همیشه کار آسون اما کمی زمان بره چون بعداز این که گوشت ها رو مزه دار می کنین باید چند ساعتی صبر کنین تا مزه ها به هم بگیرین و گوشت طعم بهتری پیدا کنه.
حواستون باشه اگه بعداز مزه دار کردن گوشت می خواین اونو 4 یا 5 ساعت دیگه کباب کنین لازم نیست تو یخچال نگهداری کنین و همین که تو دمای محیط باشه کفایت می کنه و تازه کمک می کنه تا نرم تر هم بشه.
نکته مهم بعدی کوبیدن گوشت با استیک کوبه که برای پنبه شدن گوشت لازمه. نکته مهم دیگه برای پنبه کردن گوشت اینه که اصلا نباید به گوشت نمک بزنید و باید بعداز کباب کردن نمک بهش اضافه کنید و اگه می خواین خیلی خیلی گوشتتون پنبه و نرم بشه 10 دقیقه آخر بهش کمی کیوی له شده اضافه کنید.
چندتا نکته هم راجب برنج م کردن بهتون بگم خوبه و اونم اینکه: حواستون باشه موقع برنج دم کردن حتما باید از آب سرد استفاده کنید و اگه می خواین ته دیگ نان لواش درست کنین حتما باید اول روغن رو داغ کنید و بعد نون هاتونُ داخلش بزارین.
حتما کباب شیشلیک به روش من که امروز بهتون یاد دادم درست کنید و نظرتون راجب طعم و بافت نرم و اسفنجیش برام کامنت کنین.
یادتون نره بقیه آموزش هامون ببینید چون هرچی ما تو سایتمون گذاشتیم کاملا تست شده و همراه با فیلم آموزشی قدم به قدم هست.
آموزش درست کردن پلو کباب شیشلیک خانگی حتی بهتر از رستوران ها:
برنج
نمک
روغن مایع
زردچوبه
نان لواش
شیشلیک
فلفل
پیاز رنده شده
کیوی روغن